Jogi nyilatkozat

A www.romani.hu webáruház böngészése az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A www.romani.hu webáruház tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. A weboldal teljes tartalma (az adatbázisok tartalma, logók, fotók, egyéb képi megjelenítés), a weboldalon eladásra kínált termékek szöveges leírása, és egyéb megadott szöveges tartalmak teljes egésze szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll. A képek a termék beazonosítását szolgálják. A www.romani.hu tulajdonosának, Varga Erikának előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a webáruház tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, átdolgozni vagy tárolni.

Az oldal tulajdonosai törekednek rá, hogy a webáruházat folyamatosan a lehetőségeik szerinti legmagasabb színvonalon tartsák. Az esetleges technikai fennakadásokból eredő károkért az üzemeltetők felelősséget nem vállalnak. Az oldal tulajdonosai mindennemű változás – ide értve az esetleges szüneteltetését és megszüntetésének – jogát is fenntartják. Előfordulhat, hogy a weboldalon a tulajdonos akaratától és ráhatásától függetlenül változtatás történik, mely esetben a www.romani.hu tulajdonosa semmilyen természetű felelősséget nem vállal.

Az oldal tulajdonosa nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a www.romani.hu használatából, annak használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből származnak.

A honlapon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és a webáruház használatából eredő vagy azzal összefüggésben keletkező károkért vagy egyéb következményekért az Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

A www.romani.hu tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy honlapját bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse, nem garantálja, hogy a webáruházhoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes lesz.