Romani Életfa ruha

320 000 Ft

Az ikonikus Életfa ruhánk újragondolása, magas minőségű tüll és kézzel applikált üveggyöngyök felhasználásával, az alján húzott muszlin fodrokkal.

Romani Red Goddess Maxi

380 000 Ft

Prémium hernyóselyem ruha különleges szabásvonalú derékkal, ejtett vállal és üveggyöngyökkel, a Romani Red kollekcióból.

Romani Red Classic ruha

290 000 Ft

Klasszikus A-vonalú ruha magas minőségű pamutcsipkéből, kézzel applikált üveggyöngyökkel díszítve, a Romani Red kollekcióból.

Romani Red Kétrészes Maxi

340 000 Ft

Prémium pamutcsipke felső rövid, bő szabású ujjakkal. Különböző színű és méretű, kézzel applikált üveggyöngyökkel díszítve. Az alsórész godé szoknya: a 8 méter tüll és pamutcsipke felhasználásával, kézzel applikált üveggyöngyökkel díszítve, a Romani Red kollekcióból.

Romani Red Lace Nadrág

110 000 Ft

Egyenes szabású pamutcsipke nadrág normál derékvonallal, üveggyöngyökkel díszítve a Romani Red kollekcióból.

Romani Red Lace Blúz

130 000 Ft

Modern pamutcsipke blúz zipzárral, bő ujjakkal és klasszikus inggallérral, a mellkasnál és az ujjakon üveggyöngyökkel díszítve, a Romani Red kollekcióból.

Romani Red Lulugyi Maxi ruha

360 000 Ft

Elegáns, modern szabású maxiruha hosszú ujjakkal, prémium pamutcsipkéből, teljes hosszában üveggyöngyökkel díszítve, a Romani Red kollekcióból.

Romani Red Lace A vonalú szoknya

110 000 Ft

A-vonalú midi szoknya pamutcsipkéből, kézzel applikált üveggyöngyökkel díszítve, a Romani Red kollekcióból.

Romani Red Lace Top

80 000 Ft

Elegáns, kényelmes szabásvonalú ujjatlan felső pamutcsipkéből, kézzel applikált üveggyöngyökkel díszítve, a Romani Red kollekcióból.

Romani Red Lace Maxiruha

260 000 Ft

Prémium pamutcsipkéből készült ruha rövid ujjal és V-nyakkivágással a Romani Red kollekcióból. A zsebek és a nyak kézzel applikált üveggyöngyökkel díszítve.

Romani Red Marlene Ruha

78 000 Ft

Az ikonikus Romani Unisex ruha újragondolása- kétféle természetes pamutból, fekete díszcsíkokkal hangsúlyozva a geometrikus szabásvonalakat, oldalt zsebekkel, a Romani Red kollekcióból.

Romani Red Jilo Ruha

90 000 Ft

Természetes pamut ruha tüll ujjakkal és szoknyarésszel és kézzel applikált, üveggyönggyel rögzített szívekkel díszítve, a Romani Red kollekcióból.